Har du brug for hjælp?

Praktisk vinkøler

Fra: 229 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide ser ikke bare flot ud, den er også helt vildt praktisk! Den praktiske vinkøler holder vinens temperatur, så man får mest muligt ud af smagen. En rigtig god gaveide til livsnydere, der går op i gourmet og vin!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

For at en vin rigtig kan komme til sin ret, og at man kan få mest muligt ud af smagen, skal den have den perfekte temperatur. Er vinen for varm, smager den for meget af alkohol, og er vinen for kold, mister den sin smag. Med denne gaveide holder vinen den perfekte temperatur i op til en time, efter man har åbnet den. Den praktiske vinkøler skal bare køles i køleskabet i en time inden vinen serveres og herefter stikkes i vinen. Her har du en praktisk vinkøler, der ser ud som en istap med kork for enden, og den er både en flot og praktisk hjælp til at få mest muligt ud af den lækre smag af kølig hvidvin. Den kan dog også bruges til rødvin, der skal have stuetemperatur, man skal så bare ikke ligge den i køleskabet inden.
Denne gaveide vil helt sikkert begejstre både venner og familie, der elsker at gøre noget helt særligt ud af deres mad og ikke mindst den vin, der skal drikkes til. En rigtig god gaveide, der helt sikkert sætter det sidste finish på en vellykket middagsaften, både for kokken og gæsterne!

Detaljer

  • Mål: 30,5 x 5 x 5 cm

Detaljer

Beskrivelse: Kan fås i grøn, blå og orange Mål: 30,5 x 5 x 5 cm

Detaljer

Farbe: Pink

Maße: 30.5 x 5 x 5cm

Detaljer

Farbe: Grün

Maße: 30.5 x 5 x 5cm

Detaljer

Farbe: Orange

Maße: 30.5 x 5 x 5cm

2020-10-24T19:18:56+00:00