Har du brug for hjælp?

Polaframes - magnetiske rammer i retrolook

109 kr
Inkl moms
- +
En optimal gaveide til alle, der er vilde med at tage billeder: Disse polaframes er magnetiske billedrammer, som med et trylleslag forvandler helt normale billeder til polaroidbilleder. De kan hænges op på alle magnetiske overflader og man kan på denne måde dekorere eksempelvis opslagstavlen eller køleskabet. Som en ekstra sej feature kan man også skrive på rammerne, så ingen er i tvivl om, hvor motivet er taget. Giv disse nostalgiske rammer til en, du holder af.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Retro er og bliver in, så hvorfor ikke også genopleve tiden med polaroidbilleder? Med denne seje gaveide behøver man slet ikke investere i det dyre kamera, man kan bare fremkalde sine normale billeder, skære dem til, så de passer til rammen, og vupti, så har man lavet sit helt eget polariodbillede. På denne måde kan alle billeder trylles om til den seje retrostil.
Med denne fine gaveide kan du lave et helt galleri på opslagstavlen eller køleskabet, og hvis du trænger til forandring er det bare at skifte billederne ud. Det er heller ikke noget problem at skrive en ny billedtekst, for tuschen kan viskes ud.
Sættet består af seks polaframes og en tusch, som også er magnetisk. Alt i alt den perfekte gaveide til alle, der er vilde med at fotografere, men som af og til drømmer sig tilbage til den knap så digitale tid - nu kan denne genopleves med disse seje retrorammer.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 6 polaframes, magnetisk tusch, som kan viskes ud
  • Materiale: magnet
  • Mål: 10,8 x 8,8 x 0,1 cm
2020-10-24T22:38:24+00:00