Har du brug for hjælp?

Pizza-scooter

135 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Det er er pizzaaften i huset, og der er bestilt pizza, som hele familien skal dele! Når pizzaen skal skæres ud, skal der selvfølgelig bruges en pizzaskærer - men hvorfor ikke gøre en kedelig tjans til en leg med en pizza-scooter? Pizza-scooteren kører nemt gennem pizzaen og sørger for et stykke til alle. Oplagt gaveide til næste pizza party, som pakkekalendergave eller som værtsgave.

Other customers bought

Beskrivelse

Med denne sjove pizzaskærer er det helt i orden at lege med maden - i hvert fald mens man serverer den til andre! Den flotte, røde pizza-scooter er en original opfindelse, der får smilet frem på enhver, når der skal skæres pizza ud til hyggeaftenener med familien. Hvor en normal pizzaskærer er udstyret med et håndtag og et pizzahjul, har denne scooter to hjul til at skærer pizzaen ud med, så det hele går dobbelt så hurtigt og er dobbelt så sjovt! Det vil helt sikkert få alle børn og barnlige sjæle til at smile stort og forventningsfuldt, når man finder denne pizzaskærer frem, og lader scooteren drøne over den lækre sprøde pizza!
En pizza-scotter er en rigtig god gaveide til børnefamilier og barnlige sjæle, der godt kan lide at have det lidt sjovere i den ellers så travle hverdag! Også en rigtig god gaveide til teenagere, der lige er flyttet hjemmefra, eller vennen/veninden som ofte bestiller sin mad nede fra det lokale pizzaria!

Detaljer

  • Beskrivelse: rød
  • Vægt: 100 g
  • Mål: 17,5 x 11,5 x 1,7 cm
2020-10-24T05:14:42+00:00