Har du brug for hjælp?

Pink Prinsesse - gavesæt til badet

169 kr
(352 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En gave, der gør alle badenymfer meget lykkelige, hvis altså de er vilde med lækre produkter og lækker indpakning som selvfølgelig alt er pink og lyserødt. Denne gave er perfekt til luksus, forkælelse og alenetid, og derfor er det en oplagt gaveide til en gave til mor eller som venindegave. Det indeholder eventyrlige, lyserøde produkter til badet såsom sæber, der er formet som små, skønne kager og to badebomber, også kendt som bath bombs, som er yderst populære og en sjov oplevelse til badekarret.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvem har ikke engang i mellem brug for at give slip og nyde en times afslapning i sit eget selskab med et skønt bad? Et pink gavesæt til badenymfer giver lige præcis den mulighed. Gavesættet er fyldt til randen med eventyrlige, lyserøde og skønne produkter, der vil bringe smilet frem, for hvilken pige vil ikke gå i svime over små sæber, der er formet som små, fine kager? Det pink gavesæt indeholder i alt fem forskellige produkter: to badebomber, der for tiden er højeste mode, to sæber formet som kage og et stykke håndskåret sæbe. Alle produkterne dufter skønt og er lavet af naturlige produkter såsom rose, kokusnød, ingefær og mandariner. Derudover indeholder sæberne også ting som kakaosmør, der er kendt for at gøre kroppen blød og lækker og ylang-ylang olie, der er kendt for at virke afslappende på kroppen.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 sæbe à 100 g, 2 badebomber à 160 g, 2 badepraline à 30 g - alle er håndlavet og har skønne duftkompositioner
  • Materiale: indeholder naturligt indhold såsom kakao- og sheasmør, olier og dufte
  • Bemærk: kommer i en smuk gaveindpakning
2020-10-24T20:07:17+00:00