Har du brug for hjælp?

Picnic-bord til krydderier

169 kr
Inkl moms
- +
Nu kan du få picnic-stemning til alle dine måltider - selv til dem, du spiser derhjemme. Her har du en gave, der indeholder flere ting på samme tid. Et skønt miniature picnic-bord med en parasol og i alt fire holdere. I de fire holdere passer salt, peber, ketchup og sennep, og i gaven hører de forskellige salt- og peberbøsser og sennep- og ketchupflasker også med. Det lille picnic-bord til krydderierne vil pynte fint i dit køkken eller på dit spisebord, om det er til en klassisk picnic eller ej.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når man bor i Danmark ved man, hvad der helt sikkert kan ske, når man har planlagt en picnic og er igang med frokosten i det grønne med venner og familie. Det begynder at regne! Er I smarte og erfarne i det grønne, så har I alt med jer - regntøj, parasol og andre ting, der kan holde picnic'en tør. Her har du et picnic-bord til krydderierne, der gør, at krydderierne i hvert fald sørger for at holde sig selv tørre, skulle det regne, når det er tid til picnic. Er det ikke picnic-sæson, pynter denne gave også fint indenfor i dit køkken eller på spisebordet.
Denne gave indeholder et lille miniaturebord med bænke af træ samt en klassisk parasol i rød og hvid. Dertil er der huller i bordet, hvor der er plads til salt, peber, sennep og ketchup, som også hører med i gaven, så den kan være en ide som indflyttergave. Fin og original gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder sennep- og ketchupflasker, salt-og peberbøsser, bord og parasol
  • Materiale: plastik og træ
2020-10-25T03:03:36+00:00