Har du brug for hjælp?

Petite - den magnetiske nøgleholder

Fra: 119 kr
Inkl moms
- +
Denne seje dame holder styr på nøglerne - de stærke magneter gør, at Petite holder fast på nøglebundtet og kan hænges op på alle magnetiske overflader. Med denne gaveide er det nu slut med at lede i timevis efter nøglebundtet.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nøgleholderen Petite er en ægte powerkvinde! Den seje dame med den karakteristiske hestehale hænger fast på alle magnetiske overflader som eksempelvis køleskabet og opslagstavlen eller andre overflader af metal, da hun har stærke magneter i hånden og fødderne. I den ene hånd holder hun sikkert fast i nøglebundtet og sørger for, at det ikke bliver væk. Med denne gaveide er der garanti for, at nøglerne ikke gemmer sig, men derimod altid er lige til at finde. Giv søde Petite til en, der har det med at glemme, hvor vedkommende har lagt sine nøgler.
Hvad enten det er til køleskabet derhjemme eller opslagstavlen på kontoret, er Petite særdeles praktisk, og det anderledes design er slet ikke til at stå for. Du kan vælge mellem tre forskellige farver og på den måde finde præcis den lille kvinde, der passer bedst til modtageren. Hvad enten du beslutter dig for rød, hvid og pink er Petite en gave, som modtageren vil sætte pris på. Gaven passer til mange anledninger og mon ikke både venner, familie og kollegaer vil glæde sig over at få denne lille magnetiske dame? Alt i alt er Petite en super gaveide, som alle burde eje.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem rød, hvid og lilla

Detaljer

  • Variant: rød

Detaljer

  • Variant: hvid

Detaljer

  • Variant: lilla
2020-10-31T19:58:57+00:00