Har du brug for hjælp?

Pande med hjerteform

59 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide sørger helt sikkert for mere hjertebanken ved morgenbordet! Denne lille pande med hjerteform, laver et kulinarisk hjerte ud af spejlæg og pandekager. Begge dele vil helt sikkert hjælpe en du holder af med at starte dagen på en romantisk måde og lave små søde detaljer til morgenbordet. Non stick-belægningen gør rengøringen af panden utrolig let. En sød og romantisk gave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis det passer, at vejen til hjertet går gennem maven, er denne lille, søde gave den optimale hjælper til formålet: Den lille pande med hjerteform former et hjerte ud af lækkerierne på morgenbordet som f.eks spejlæg, pandekager eller æggekager og på den måde bliver vejen til hjertet gennem maven en lille smule mere romantisk! Panden har med grebet en samlet længde på 26 cm og måler 12 centimeter i diameter.
Efter man har lavet en lækker og meget romantisk morgenmad, kan den nemt gøres rent igen, takket være non stick-belægningen på panden. Dermed er den hurtigt klar til næste gang, man har lyst til at forkæle en, man holder og få deres hjerte til at banke lidt hurtigere fra morgenstunden! En god og ikke mindst romantisk gaveide til alle man kender, der godt kan lide lidt mere romantik i hverdagen og som tror fuldt og fast på at vejen til hjertet går i gennem maven. Den vil helt sikkert sprede glæde på morgenbordet hos dine venner, familie eller sammen med kæresten hjemme hos dig selv!

Detaljer

  • Beskrivelse: bradepande med form som et hjerte til spejlæg, pandekager m.m.
  • Materiale: letmetal med non stick-belægning
  • Mål: ca. 26 x 12 x 4 cm
2020-10-29T19:09:52+00:00