Har du brug for hjælp?

Osteknive fra Philippi

345 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Gavesættet indeholder tre osteknive fra Philippi, der er i et flot, rundt design, som ligger rigtig godt i din hånd. Du får en ostespartel, en kniv og en gaffel. Alle tre osteknive er lavet af rustfri stål, og de ser meget eksklusive ud, som de ligger der i den flotte, tynde, sorte trææske. En helt oplagt gave til morfar eller farfar, som fars dag-gave eller som julegave til manden der har alt.

Other customers bought

Beskrivelse

Smukke og klassiske gaver behøver ikke at koste alverden. Det er dette sæt fra Philippi et bevis på. Designet har vundet priser og Philippi er et design-mærke, der er kendt for at lade design og funktion gå hånd i hånd. Det gør de i hvert fald i denne gave. I denne gave finder du en smuk, tynd og sort træ-æske, som indeholder tre osteknive.
De tre knive har forskellige former, så de fungerer til forskellige oste. Den ene er en ostespartel,der fungerer godt til en lækker brieost. Den anden er en mere klassisk kniv, der fungerer godt til de oste, der er lidt hårdere at skære, og den tredje kniv i gavesættet er en gaffel, der er god til de stykker eller skiver ost, der allerede er skåret, for så kan man lige stikke tænderne fra kniven i osten. Denne gave med de tre osteknive fra Philippi vil være oplagt som bryllupsgave, når nogle af dine venner eller familie skal giftes, og vil generelt være en lækker kvalitetsgave til alle, der elsker en god ost.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 osteknive fra Philippi
  • Materiale: højglans-poleret rustfrit stål i trææske
  • Mål: 17,5 cm pr. kniv
2020-10-24T08:35:28+00:00