Har du brug for hjælp?

Ostebestik-sæt i bambus

85 kr
Inkl moms
- +
For alle, der elsker ost og som godt kan lide rustikke elementer i køkkenet, er dette ostebestik-sæt i bambus den helt rigtige gaveide! Det består af en parmesankniv, en ostekniv og en serveringsgaffel, og til sammen sørger bestikket for, at osteentusiasten er helt klar til det næste ostebord eller grillfesten med ost som dessert. En fantastisk gaveide, der passer perfekt til mange anledninger!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"Roquefort og emmentaler, gorgonzola, jeg betaler - hvad som helst for feta! Brie eller camembert, hvad der lugter endnu værre, gammel ost fra Kreta. Ost, jeg vil ha' ost jeg må ha' ost!" Sebastian skabte en slagsang for alle osteelskere og nu er der også skabt et flot ostebestik-sæt i bambus, som gør serveringen af den gyldne spise til en leg.
Sættet består af en ostekniv, en parmesankniv samt en serveringsgaffel, som alle måler cirka 13,5 x 2 cm og er lavet i bambus. Ostebestikket har den fremragende egenskab, at det er mere miljøvenligt end plastiskbestik, da det kan vaskes og bruges igen en anden gang. Derudover vejer det næsten ingenting og kan derfor nemt tages med når man skal ud på udflugter.
Sættet er i særdeleshed egnet til picnic, brunch i haven eller til den næste grilfest, hvor der skal serveres et lækkert ostebord til maden. En god og praktisk gaveide til alle, du elsker, som elsker ost og som godt kan lide at være forberedt med det helt rigtige værktøj!

Detaljer

  • Beskrivelse: bestiksæt med parmesankniv, serveringsgaffel og ostekniv
  • Materiale: bambus
  • Mål: ca. 13,5 x 2 cm
2020-10-31T19:41:01+00:00