Har du brug for hjælp?

Oplukker-nøgle

99 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Takket være denne trendy gave, kan du i fremtiden altid være parat til at åbne en øl eller andre flasker. Denne oplukker-nøgle gør det nemlig muligt, at man let som ingenting altid har en oplukker på sig. Oplukkeren er designet som en nøgle, som man kan hænge i sit nøglebundt, og på den måde har man altid en flaskeåbner på sig, til når man skulle blive tørstig og have brug for at kunne åbne en flaske, for det sker jo af og til!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

På tur i skoven, picnic'en er pakket og klar og selvfølgelig hører et par klassiske øl og sodavand til. Hele familien og alle vennerne er samlet i skoven og gør klar til at knappe et par flasker op, men hov! Vi har jo glemt at pakke øloplukkeren med! Åh nej! Nu er picnic'en næsten ødelagt. Men nej, for en i selskabet redder dagen. Han har nemlig sin oplukker-nøgle med i sit nøglebundt. Dagens helt i skysovs! Og nu vil alle de andre også eje en oplukker-nøgle.
I fremtiden vil man aldrig mere risikere ikke at kunne åbne sine flasker, for med denne oplukker, der kan hænge i ens nøglebundt, har man altid en flaskeåbner på sig, og man er derved altid på den sikre side. Det er en oplagt gaveide til adventsgaven, fars dag-gaven eller som vennegave.

Detaljer

  • Mål: ca. 7,5 cm
2020-10-29T18:44:25+00:00