Har du brug for hjælp?

Nøgleskab i træ med teksten "I love my home"

119 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hold styr på alle nøglerne med et dekorativt og praktisk nøgleskab. I dette nøgleskab, som er lavet af træ, kan du hænge diverse nøglebundter og på den måde altid vide, hvor nøglerne er. Det fine nøgleskab er den perfekte indflyttergave til alle, der har det med at forlægge sine nøgler. Med påskriften "I love my home" er nøgleskabet samtidig en diskret kærlighedserklæring til dit hjem.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Så er det slut med at lede i evigheder efter nøglerne, som du igen har forlagt, for i dette nøgleskab er der plads til dem alle sammen. Det er bare at hænge det fine nøgleskab op i gangen, og straks er der styr på både store og små nøglebundter. De lyse farver og diskrete detaljer gør, at nøgleskabet passer ind i langt de fleste hjem.
Nøgleskabet er formet som et hus med et pyntevindue på overetagen og en sød kærlighedserklæring til dit hjem med teksten "I love my home". Inden i huset er der hele seks små kroge til at hænge nøglerne på.
Hvis du leder efter den helt rigtige gave til en, der har det med at glemme, hvor vedkommende har lagt sine nøgler, er dette søde nøgleskab ikke til at komme udenom. Giv det i fødselsdagsgave eller indflyttergave - modtageren vil med garanti sætte stor pris på den praktiske gaveide. Med det dekorative nøgleskab er det slut med at lede efter nøglerne, for nu har de fået en ganske særlig plads i gangen.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 hvidt nøgleskab med 6 metalkroge og dør, som kan lukkes
  • Materiale: træ, metal
  • Mål: ca. 24 x 29 cm
2020-02-22T11:29:41+00:00