Har du brug for hjælp?

Nøglering som alkoholtester

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En nøglering, der kan teste dit alkoholniveau og se cirka, hvor meget alkohol du mon har drukket? Det kan denne gave! Denne sjove nøglering og alkoholtester kan faktisk måle koncentrationen af alkohol i din vejrtrækning og viser derefter via LED-lys, hvor meget alkohol, du cirka har drukket. Nøgleringen er en cool gaveide til din gode ven, indflytterfest eller som feriegave til den kammerat, der altid er frisk på at drikke.

Beskrivelse

Her er en gave, der både er sjov og brugbar, og som vil skabe stor opmærksomhed til festen med vennerne. Gaven er en nøglering, der også fungerer som alkoholtester- og måler. Den måler din vejrtrækning og kan derefter måle cirka, hvad din promille er. Via LED-lys viser måleren dig i princippet, hvor fuld du er. Lyser lyset grønt, har du en promille på mindre end 0,02. Lyser LED'en gul, har du en promille mellem 0,02 og 0,05. Viser lyset rødt, så har du en promille på ovre 0,05.

Alkoholmåleren kan ikke bruges til at bestemme, om du må køre bil eller ej, og den skal heller ikke bruges til at indikere, om du lige kan nappe en øl eller drink mere. Den skal herimod bruges for sjov, som en sjov gadget til festen med vennerne. Nøgleringen vil være sjov som gaveide til festen hos din ven, der fylder 18 eller som gave til din anden ven, der altid drikker sig i hegnet.

Detaljer

  • Beskrivelse: nøglering der også fungerer som alkoholtester. Skal bruge 2 stk. AA-batterier (følger ikke med i gaven). Med LED-lys (grøn for 0,20,5 g/kg BAK
  • Bemærk: før brug skal brugsvejledningen gennemlæses. Alkometeret er ikke beregnet til at afgøre, om du lovligt må køre bil. Dens resultat skal blot betragtes som en generel henvisning.

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-11-21T19:43:14+00:00