Har du brug for hjælp?

Muse-ringholder

Fra: 75 kr
Inkl moms
- +
Uh, en mus! Musen løber ikke hen over gulvet i en susende fart for at gemme sig, den står tværtimod trofast på sin plads på kommoden eller i badeværelset og holder orden på dine smykker. Giv den i pakkekalendergave, fødselsdagsgave eller indflyttergave til din veninde, der har mange smykker, der skal holdes orden på, og som ikke er bange for mus.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne gaveide er både fin og praktisk til alle kvinder, der passer godt på deres fingerringe, og som har rigtig mange af dem! Normalt gemmer man sine fingerringe væk i æsker, men hvorfor egentlig gøre det, når de nu engang er lavet til at pynte? Muse-ringholderen forestiller en sød, lille mus i sort eller hvid, som du kan bruge til at opbevare dine flotte fingerringe på. Den har en lang hale til, som bruges til at sætte alle ringene på, og herefter ved man altid, hvor man har sine flotte ringe, og kan samtidig opbevare dem på en rigtig kreativ måde. Muse-ringholderen har også en god størrelse, så der ikke bare er plads til ringene, men så den også passer godt i størrelsen til natbordet, hylden, skabet eller hvor man opbevarer sine smykker.
Her er en rigtig god og ikke mindst praktisk gave til kvinden der har alt, men som har brug for lidt musehjælp til at holde styr på ringe og ørestikker. Vælg mellem sort og hvid, alt efter hvilken farve du tror, hun vil foretrække.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem hvid og sort

Detaljer

  • Variant: sort

Detaljer

  • Variant: hvid
2020-09-18T19:25:34+00:00