Har du brug for hjælp?

Mug Monster - kop med kagehylde

Fra: 109 kr
Inkl moms
- +
Kaffe og ... småkage. Te? Småkage! Kakao? Selvfølgelig også med dertilhørende småkage. Når man drikker varme drikke, hører det selvfølgelig til, at man også skal have søde sager dertil, det ved enhver jo! Derfor er denne kop med kagehylde den perfekte kop, der lader dig drikke varme drikke og spise søde sager på samme tid. Koppen har nemlig en lille hylde under selve koppen, hvor den varme drik skal i, som passer perfekt til et par lækre småkager.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Nogle foretækker måske kakao, andre te, mens mange ikke kan undvære deres kaffe om eftermiddagen. Frem med kopperne, men hov, hvad er det? Koppen har et skørt ansigt og et mærkeligt indhak i bunden, hvad er nu det for noget? Det er såmænd en kop med kagehylde, som er som skabt til lige netop disse situationer og hygelige stunder, som bare skriger efter en lækker chokoladesmåkage og en varm kop kaffe, te eller kakao. Du hælder bare den varme drik op i koppen, og så ligger småkagen ellers klar til dig i bunden.
Det er den gave, som du har ledt efter til din bedstemor, som ellers er så svær at finde gaver til. Hun vil synes det er en sjov og mærkværdig kop, som går perfekt til hendes hjemmebagte småkager. Børnebørnene vil med garanti også elske de sjove kopper - så køb hellere en af hver, så alle kan få en.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem blå og hvid
  • Kapacitet: 250 ml

Detaljer

  • Variant: hvid
  • Kapacitet: 250 ml

Detaljer

  • Variant: blå
  • Kapacitet: 250 ml
2020-10-22T01:04:21+00:00