Har du brug for hjælp?

Muffinsforme med visdomsord

119 kr
Inkl moms
- +
Søde visdomsord i en tør kage - hvis man kan lide lykkekagernes søde budskab, men er træt af den lidt tørre indpakning, er denne gaveide perfekt! Takket være disse muffinsforme med visdomsord kan cupcakes og muffins nu også blive til små orakler. Nu er der endelig en god grund til at tage en kage mere. Sjov gaveide til hobbybageren eller konditoraspiranten.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

"The end of one cupcake is the beginning of another" står der i den ene, mens en anden proklamerer: "Don't give up on dessert. Nobody likes a quitter!" Disse sjove (modificerede) ordsprog og visdomsord, der passer perfekt til de søde kager, sørger for god stemning ved næste fødselsdag eller kagebord. Efter den sidste bid af kagen er taget, og inden den mætheden tager overhånd, kan man glæde sig over et par søde visdomsord.
I pakken er der 12 muffinsforme med visdomsord, der kan bruges igen og igen, og som indeholder kloge ordsprog, som giver stof til eftertanke. Giv gæsterne noget at tænke over og grine af næste gang der serveres muffins eller cupcakes. Denne gave er perfekt til veninden, der elsker at bage, og hun vil med garanti sætte pris på de praktiske og søde silikoneforme.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 12 genanvendelige silikoneforme med forskellige ordsprog
  • Materiale: 100 % silikone
  • Mål: standardstørrelse
2020-10-21T15:39:21+00:00