Har du brug for hjælp?

Matrix-billedramme

259 kr
Inkl moms
- +
Med denne ramme får dit yndlingsbillede alt den opmærksomhed, det fortjener. Her har du nemlig en ramme i verdensklasse. Rammen er en Matrix-billedramme, fordi den med sin 3D-effekt ligner noget, der er som sendt fra en science fiction-film. Rammen kan stå af sig selv, hvis du ønsker at stille den på en reol eller et skrivebord. Vil du hellere hænge rammen op, kan du også det. Det er gaven, de fleste vil blive glad for. Evt. med et fint og personligt billede.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du langt om længe en billedramme, der kan stå op uden at den skal balancere på noget og uden at du risikerer, at det pludselig siger "bang", og rammen er gledet ned. Denne Matrix-billedramme er nemlig i 3D, hvilket betyder, at den kan stå helt af sig selv. Du kan nu pynte dit skrivebord, reol eller kommode med den smarte ramme.
Ønsker du at hænge rammen op på væggen, kan du også det. Rammen har plads til et billede i størrelsen 10 x 15 centimeter, så du kan udvælge dit yndlingsbillede - om det er et af din familie, din hund, din kæreste, din ægtefælle eller din gode ven, så kan du altid blive mindet om noget godt, når du går forbi rammen i dit hjem - og billedet kan selvfølgelig skiftes ud. Matrix-billedrammen er en fin gaveide, og den kan blive en endnu bedre gave, hvis du på forhånd sætter et billede i, du ved, at modtageren vil blive glad for.

Detaljer

  • Beskrivelse: billedramme der kan stå eller hænge
  • Materiale: nikkel
  • Mål: 21,6 x 27,3 x 5,7 cm
  • Bemærk: er allerede pakket ind i gavepapir
2020-10-24T05:54:26+00:00