Har du brug for hjælp?

Masterchef grillkuffert med indgravering

515 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Har du også prøvet at stå ved en glødende varm grill med en kold øl i den ene hånd og en tarvelig, lille gaffel til at vende bøfferne med i den anden? Det er bare som om, at det ødelægger hele grilloplevelsen, når man konstant er ved at brænde fingrene, hver gang man skal vende maden. Nu er løsningen her: Med denne grillkuffert har du alt, du skal bruge ved grillen, så det er bare med at få tændt op.

* Skal udfyldes

515 kr

Beskrivelse

Den seje grillkuffert er lavet af aluminium og er dermed let og samtidig robust, den indeholder alt, hvad en ægte masterchefs hjerte begærer; hele 15 dele i rustfrit stål, såsom gaffel, tang, paletkniv, pensel, kniv, grillspyd, holdere til majskolber og rengøringsbørste. Med denne kuffert går man i hvert fald ikke ned på udstyr, og du kan endda vælge at gøre gaven ekstra personlig ved at få modtagerens navn indgraveret på forsiden af kufferten. Så kan grillmesteren altid holde styr på sine vigtigste remedier.

Kuffertens praktiske design gør den let at transportere, så selv hvis du er grillmester på udebane, er det ingen sag at tage det rigtige udstyr med til grillfesten.
Denne grillkuffert er en perfekt gaveide til alle, der elsker at grille. Så hvis du kender en masterchef, der mangler det rigtige udstyr, eller selv kunne bruge nye gadgets til grillen, er denne grillkuffert et must. En praktisk og personlig gave, som alle grillkokke vil sætte stor pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder i alt 18 dele: gaffel, tang, paletkniv, pensel, kniv, 6 steakknive og 4 grillspyd
  • Mål: 50,5 x 25,5 x 7,3 cm
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn i indgraveringen
  • OBS: Grillspydene må ikke efterlades på grillen, håndtagene skal holdes væk fra kraftig varme og flammer. 

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-11-18T05:38:54+00:00