Har du brug for hjælp?

Månelys-pude

299 kr
Inkl moms
- +
Med en månelys-pude kan du nemt skabe en magisk stemning. Det er en helt ny teknologi, der implementerer bøjelige LED-lys i stoffet, så du på den måde kan få noget, der bedst kan beskrives som månens eller sågar universets lys ind i stuen. Det er en romantisk gave, som du kan give til gode venner eller din partner for at sætte stemningen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Ved hjælp af ny LED-teknologi giver denne pude et helt unikt skær der svagt oplyser alle rum på en hyggelig måde med det månelignende stemningslys. LED-lysene er arbejdet ind i stoffet, så det ligner, at det er en helt naturlig del af puden og stoffet. Pga. måden lysene er arbejdet ind i puden på, er det muligt at bruge den som andet end pyntegenstand, hvis man vil prøve at drømme sig afsted til fjerne galakser og uopdagede universer. Når puden er slukket ligner den en normal plyspude, men med et tryk i midten kan man tænde det farverige lys og skabe en intergalaktisk atmosfære ved hjælp af batteriet i puden.
Denne månelys-pude er bestemt en ting, der vil fange opmærksomheden, og den vil være prikken over i'et, når den helt rette stemning skal skabes. Som den helt unikke pyntegenstand den er, vil den flotte månelys-pude være en god gaveide til alle, der går op i indretning og som elsker hygge.

Detaljer

  • Beskrivelse: aktiveres ved berøring.
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: 35 x 35 x 17 cm
  • Bemærk: bruger 3 stk. AA-batterier (ikke inkl.)
2020-10-27T13:11:18+00:00