Har du brug for hjælp?

Mal-selv-sæt med kop og tallerken

189 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Nu er der hjælp at hente for at få børnene til at blive siddende lidt længere ved bordet! Med dette fine mal-selv-sæt med kop og tallerken er der nemlig garanteret underholdning for de små. Når der er spist op, kan der males direkte på porcelænet og farven kan efterfølgende vaskes af. En gave til de utålmodige børn og kreative forældre.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Utålmodige børn ved bordet er nok noget de fleste kan nikke genkendende til. De voksende kan sidde i timevis og snakke, men de små mister hurtigt interessen og vil ud og lege. Nu er det muligt at få børnene til at blive siddende lidt længere ved bordet med dette mal-selv-sæt med kop og tallerken.
Sættet er dekoreret med kvadrater, men har også en særlig "notes"-overflade, der gør det muligt at male på porcelænet med farveblyanter, skrive små regneopgaver eller efterlade små beskeder med blyant. Og hvis man skal rette noget eller er kommet til at male udenfor stregerne, kan man bare viske det ud eller tørre det af. Sættet kan gå i opvaskemaskinen og er selvfølgelig også egnet til fødevarer.
Gaven er et hit hos både store og små, og er helt sikkert også noget, forældrene vil sætte pris på.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 dele med "notes"-overflade, kan farvelægges igen og igen med farveblyanter, farven kan viskes ud eller vaskes af, begge dele kan gå i opvaskemaskinen og er egnet til fødevarer
  • Materiale: porcelæn
  • Kapacitet: 300 ml
  • Mål (kop med hank): 9,5 cm
  • Mål (desserttallerken): 21,5 cm
2020-10-31T09:18:43+00:00