Har du brug for hjælp?

Lysskilt med udskiftelige bogstaver

155 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Et vigtigt budskab skal selvfølgelig iscenesættes på den helt rigtige måde, og med dette smarte lysskilt med udskiftelige bogstaver, er det ikke til at overse. På det 30 x 22 cm store skilt kan du skrive på tre linjer og bruge både bogstaver og forskellige ikoner. En super gaveide til alle, der elsker anderledes indretningsideer, som kan være med til at gøre hjemmet endnu mere personligt.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette skilt kan bruges til at skrive alverdens beskeder og hilsner - brug det til at byde velkommen, vise en vigtig husregel eller skriv en motiverende sætning, som gør din dag bedre. Med dette flotte lysskilt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan skrive, og så selvfølgelig også det medfølgende antal bogstaver. Du har 84 bogstaver og tegn at arbejde med, så det er bare med at være kreativ og skrive løs.
Skiltet kan stilles op derhjemme eller på kontoret og bruges både til hverdag og fest, og heldigvis kan du skifte bogstaverne så ofte, som du måtte have lyst til, så teksten passer perfekt til lejligheden. Det bruger batterier, så du er ikke afhængig af, at der er en stikkontakt der, hvor du vil stille det.
Det dekorative skilt kan gives i mange anledninger og både unge og gamle vil sætte pris på den sjove indretningside, der kan være et frisk pust i hjemmet. Giv det i en særlig anledning eller "bare fordi" - modtageren vil helt sikkert sætte stor pris på den fine gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: 1 lysskilt med 84 medfølgende bogstaver og tegn, skiltet er hvidt og bogstaverne og tegnene er sorte
  • Materiale: plastik
  • Mål: ca. 30 x 22 cm
  • Bemærk: bruger 6 AA-batterier, medfølger ikke
2019-12-15T07:32:42+00:00