Har du brug for hjælp?

Lysposer

75 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide er super til de varme sommeraftener ude i haven eller en hyggelig aften indenfor i stuen! De to lysposer spreder et behageligt lys og projekterer de trykte motiver på bord og vægge. En sød måde at give gode venner og andre man holder af en lille opmærksomhedsgave, der oser af hygge og stil!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne fine gaveide spreder med garanti hygge og en god atmosfære. Lysposerne, som kommer som et sæt med to styk, skaber et stemningsfuldt miljø og er særligt velegnet til romantiske aftener, små selskaber eller hyggelige sommeraftener ude i haven eller på terrassen.
Sættet består af to lysposer; en stor og en lille, som begge er lavet i et flot og stilfuldt design. På forsiden af den store lyspose er der skrevet latinske betegnelser for forskellige planter, og på den lille lyspose er der et motiv med mælkebøtter, som giver en flot skyggeeffekt i svag belysning, og som i sig selv er noget, der oser af stil og sans for små detaljer!
Lysposerne er lavet af brandhæmmende papir og skaber en dejlig stemning til en hyggelig anledning. En rigtig sød og fin gaveide til venner og familie, som helt bestemt vil gøre stemningsfulde aftener endnu mere hyggelige!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 2 stk. lysposer med tryk på for- og bagside i hvid og pastel-mintgrøn
  • Materiale: svært brandhæmmende papir
  • Mål: ca. 12,5 x 12,5 x 17,5 cm (stor), ca. 10 x 10 x 14 cm (lille)
2020-10-24T00:27:20+00:00