Har du brug for hjælp?

Luksus champagnekøler

2.065 kr
Inkl moms
- +
Til valentinsdag skal du selvfølgelig sørge for at forkæle din kæreste på den mest luksuriøse vis, og hvilken bedre måde end ved at servere chokoladedyppede jordbær med champagne fra denne smukke, forsølvede champagnekøler? Den helt perfekte gave, når du gerne vil gøre en dag ekstra speciel for dig og din kæreste.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

valentinsdag er den helt rigtige dag at åbne en flaske champagne på og nyde de berusende bobler. Til de luksuriøse dråber skal der selvfølgelig være matchende tilbehør som denne luksus champagnekøler. Den klassisk designede køler, der er forsølvet har praktiske håndtag, som gør at den er nem at bære fra et sted til et andet - for eksempel fra stuen til soveværelset.
Luksus champagnekøleren er perfekt til romantiske øjeblikke, den overdådige fest, eller jeres vigtige mærkedag - der er mange gode grunde til at åbne en flaske champagne og nyde et glas.

Champagnekølerens overflade er kraftigt forsølvet og det elegante og klassiske design giver køleren en festlig karakter.Derudover er luksus champagnekøleren også meget praktisk med sine to håndtag, der passer perfekt til det klassiske, elegante design. Køleren ser fantastisk ud på ethvert bord, om det er stort og overdådigt dækket eller et lille bord med en enkelt rose. Champagnekøleren er en luksuriøs gaveide til alle store lejligheder som jubilæet, forfremmelsen eller forlovelsen. Hvis du ovenikøbet giver en flaske champagne med, så har du den helt perfekte gave.

Detaljer

  • Beskrivelse: forsølvet champagnekøler med håndtag
  • forsølvet (2-5 μm)
  • Mål: 25 x 25 cm
  • Bemærk: plejes med sølvrens. Kan ikke tåle opvaskemaskine
2020-08-15T16:17:18+00:00