Har du brug for hjælp?

Love is in the air-sæbebobler

59 kr
(1.475 kr / l) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En sød lille ide til brylluppet, der helt sikkert også vil trække børn og barnlige sjæle med i romantikken, når man kan få lov til at blæse romantiske sæbebobler på bruden og brudgommen. De fine "love is in the air"-sæbebobler er designet efter en kvinde i brudekjole og en mand i jakkesæt, som gør, at de passer til perfekt til dagen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Der er noget skønt og legende over sæbebobler, og det er en ting, som er til fælles med kærligheden. Derfor er dette sæt med sæbebobler i festlige dåser en fantastisk sød lille ide, der kombinerer de to ting, for at gøre en speciel dag lidt sjovere. Traditionelt bruger man ris, men de søde "love is in the air"-sæbebobler har potentiale til at ændre på dén tradition. Desuden gør det heller ikke helt så ondt at få en sæbeboble i øjet, som det gør med ris - og fugle har også sværere ved at spise sæbebobler end ris, så alt i alt er det en ren win/win!
Derudover vil sæbeboblerne skabe romantisk stemning, når de i hundredevis stiger mod himlen, mens det lykkelige brudepar kommer ud af kirken. Vær derfor godt forberedt med en lille overraskelse til brylluppet. Så er man i hvert fald sikker på at kærligheden er i luften eller at "love is in the air", som man siger.

Detaljer

  • Beskrivelse: 2 stk. (en brudgom og en brud)
  • Mål: ca. 3 x 10 cm
2020-10-24T23:22:25+00:00