Har du brug for hjælp?

Love Is All You Need - servietter

35 kr
Inkl moms
- +
Disse servietter minder middagsgæsten om, hvad man egentlig har brug for. Med den påtrykte tekst "Love is all you need" passer servietterne perfekt til parmiddagen eller en hyggelig aften med familien. Disse servietter med et kærligt budskab er en gaveide, der giver mulighed for at give borddækningen et personligt præg og samtidig sende et sødt budskab.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Lille serviet, store ord og et godt design - disse servietter med et kærligt budskab passer til enhver borddekoration, når der skal dækkes op til en hyggelig middag med vennerne eller familien. Man kan selvfølgelig også bruge dem som et vink med en vognstang, ved den næste candlelight-dinner med den, du holder af.
Servietterne er med deres 33 x 33 cm ikke bare en smuk dekoration på bordet, men kan også bruges til at beskytte tøjet mod pletter, som jo kan opstå, når der udveksles kærlige blikke hen over bordet.
Med det tidløse budskab, at kærlighed er alt, man har brug for, passer disse servietter til ethvert middagsselskab. Og selv om det er kærligheden, der er i fokus, er det også praktisk at kunne få fjernet eventuelle rester af sovs i mundvigen.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 lag, tryk med teksten "Love is all you need", 2 små hjerter og 1 stort, 20 stk. pr. pakke
  • Mål: 33 x 33 cm
2020-09-22T18:48:03+00:00