Har du brug for hjælp?

Legetøjssmartphone i træ

109 kr
Inkl moms
- +
En legetøjssmartphone i træ er en sjov gaveide til mindre børn, som jo tit er misundelige på, at de store har alt det sjove legetøj. Den seje trætelefon har en tavle og der medfølger kridt og svamp, så nu kan de små også se sjove billeder på deres telefon – de skal bare lige tegne dem først. Med denne gave kan de mindste lege med stil i børnehaven.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

”Lige et øjeblik, jeg er lige ved at skrive en besked til mor.” Denne sætning kan man nu også snart komme til at høre fra 3- eller 4-årige, for nu har også de mindste deres egen seje mobiltelefon. Den seje legetøjssmartphone i træ har et minimalistisk design og mange praktiske features:
Skærmen er en tavle, som med garanti ikke går i stykker, når man for 117. gang taber den på gulvet, og man kan skrive og viske ud lige så mange gange, man vil. Det er således muligt at skrive beskeder på den, man er bare nødt til at vise dem personligt til modtageren. Kridtet og svampene er designet, så de ligner høretelefoner, hvilket gør mobiltelefonen endnu mere autentisk at se på.
Den sjove smartphone er en genial gaveide til både drenge og piger eller måske som en for sjov-gave til en af vennerne, der har det med at ødelægge sin rigtige smartphone.

Detaljer

  • Beskrivelse: med tavle til at skrive på, inklusive tavlekridt og svamp
  • Materiale: træ
  • Mål: ca. 11,5 × 6 × 1 cm
2020-10-31T20:41:13+00:00