Har du brug for hjælp?

LED-duftlys af ægte voks

165 kr
Inkl moms
- +
Denne gaveide giver et rigtig fint lysskær helt uden ild: Sættet indeholder tre styk LED-lys af ægte voks, som ser ud som rigtige lys - og dufter endda af vanille, men lyser helt uden flamme. Lysene er udstyret med den nyeste teknik og har endda også en pustesensor, så man ligesom med rigtige lys kan puste dem ud. En sød og praktisk værtindegave, venindegave eller mors dag-gave.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Hvis der er noget, der virkelig kan skabe en romantisk stemning og hygge i hjemmet, så er det levende lys. Disse LED-lys med ægte voks, som kommer i sæt med tre styk, er den perfekte gaveide til alle, som godt kan lide hyggelige lys, men som ikke vil behøve at bekymre sig. Lysene er lavet i ægte voks og ser derfor ud som rigtige stearinlys. Man skal ikke besvære sig med tændstikker, da lysene bruger tre AAA-batterier per lys. LED-lysene ser ud som ægte lys, men lyser lidt stærkere og flakrer også engang imellem. Det bedste ved det hele: Den integrerede pustesensor, slukker for lysene når man puster på dem.
Med LED kan lysene placeres overalt, på træpapir eller endda i børneværelset. En hyggelig og praktisk gaveide til venner og familie og især en hyggelig og praktisk gaveide til folk, der har små børn i huset og som derfor skal være ekstra opmærksomme!

Detaljer

  • Beskrivelse: sæt med 3 stk. lys med pustsensor
  • Materiale: elektronik og ægte voks
  • Mål: 10, 12 og 14,5 x 7 cm
  • Bemærk: kræver 3 stk. AAA-batterier (ikke inkluderet)
2020-10-24T19:36:10+00:00