Har du brug for hjælp?

LED-cykellygte med slangeøjne

109 kr
Inkl moms
- +
Sikkerhed kan virke lidt kedeligt i dit barns hoved, men med denne LED-cykellygte med slangeøjne vil de altid huske at tænde for lyset, så de bliver set i trafikken. Det skyldes nemlig at den simple lille lygte har fået et fedt design, der gør den til en smart ide, hvis dit barn cykler meget. Pak den ind og gør det til en del af pakkekalendergaverne eller giv den som en belønning, når værelset er blevet ryddet fint op.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Cykellygter er lovpligtige i Danmark, og derudover er det helt bestemt en god ide at investere i en ekstra lygte til dit barn. De små i trafikken er ofte nemmest at overse, men med denne LED-cykellygte med slangeøjne, bliver de mere synlige på en fed måde. Man har gentænkt designet af en klassisk LED-cykellygte, og har gjort den til et slange-monster, som man nu nemt kan sætte på cyklen, så der både kommer lys på barnets cykel og stolthed i hans øjne. Lygten har tre forskellige måder at lyse på og indeholder to batterier. Der er en rød lygte til bagpå cyklen og en hvid lygte til styret.
Det er lige meget om man bor på landet eller i byen; denne lampe gør det mere sikkert for børn at færdes i trafikken, og med det sjove design, vil dit barn også huske at tænde den selv. Giv den som pakkekalendergave, til fødselsdag eller som tilbehør, når junior får en ny cykel.

Detaljer

  • Beskrivelse: hvid forlygte og sort baglygte med rødt lys, 3 forskellige lysindstillinger (konstant lys, hurtigt blinkende og langsomt blinkende)
  • Brugsanvisning: nem elastikopsætning, ikke nødvendigt med værktøj
  • Mål: 4,5 x 3,2 x 3,5 cm
  • Bemærk: bruger 2 knapbatterier (ikke inkl.)
2020-10-24T22:45:44+00:00