Har du brug for hjælp?

LED-balloner

Fra: 129 kr
Inkl moms
- +
Til børnefødselsdagen, til diskofesten eller til sommerfesten: Disse balloner er det perfekte pynt til enhver festlig begivenhed og sætter en farverig og lysende prik over i'et. De lysende LED-balloner egner sig især til at komme frem, når mørket falder på.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Skynd dig at finde på en anledning, som kan være en undskyldning for at holde fest, for her har du den perfekte pynt! Lysende LED-balloner sætter stemningen og de mange farver gør festen endnu festligere - uanset hvad anledningen er. Mulighederne med de flotte balloner er mange, så det er helt op til din egen kreativitet, hvordan du vælger at bruge disse flotte balloner. Sættet indeholder 15 balloner, der ligesom rigtige balloner skal pustes op og have bundet knude i enden, og herefter er de klar til brug.
En vigtig detalje er dog, at disse balloner ikke er egnede til helium, så det er bare med at tage en dyb indånding og puste dem op selv. LED-lyset lyser i cirka 15 timer og ballonerne kan både bruges uden- og indendørs. Et festligt indslag til alle slags fester og især velegnede til surpriseparties for familie og venner! Den, som skal fejres, vil helt sikkert glæde sig over disse flotte og festlige balloner med LED-lys!

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem hvid og farvede
  • Beskrivelse: 15 stk. lysende LED-luftballoner
  • Mål (oppustet): 26 cm
  • Bemærk: ikke egnet til helium
2020-10-24T05:55:43+00:00