Har du brug for hjælp?

Lazy Readers-læsebriller

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Skal man lukke bogen eller skal man sætte sig op i sengen og læse videre? Det er spørgsmålet, når nakken bliver træt, fordi man har ligget for længe og læst på maven. Nu er der endelig hjælp at hente med de innovative Lazy Readers-læsebriller! Den praktiske gaveide til alle (dovne) læseheste i vennekredsen.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Alle læseheste kender stensikkert til dette problem: Man ligger på maven på sengen og læser en rigtig god bog, som man bare ikke kan lægge fra sig, men efterhånden som man bladrer gennem siderne, bliver nakken øm, armene begynder så småt at sumre, og man har lyst til at vende sig om på ryggen, men har omvendt heller ikke rigtig kræfter i armene til at holde bogen helt oppe over hovedet. Denne læsebrille afhjælper dette irriterende dilemma!
Lazy Readers-læsebriller drejer teksten 90 grader, så man kan ligge bekvemt på ryggen og læse uden at skulle sætte sig op. Det er rigtig smart, når man er midt i et spændende kapitel, som man bare må læse videre i, for at finde ud af hvad der sker videre i historien! Lazy Readers-læsebriller vil helt sikkert gøre livet en del lettere for alle dovne mennesker, der elsker at slappe af med en god bog, og det er en gaveide, der uden tvivl vil begejstre alle i vennekredsen, der sætter pris på en god bog, men som alt for ofte har overgivet sig til dette irriterende dilemma.

Detaljer

  • Beskrivelse: speciel spejllinse drejer teksten med 90°
  • Materiale: plastik
  • Mål: one size
2020-10-26T13:23:17+00:00