Har du brug for hjælp?

Lady Violet - multifunktionel dukke

95 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne fine dukke ved navn Lady Violet er næsten som en personlig husholdningspige, der har forskellige funktioner. Denne multifunktionelle dukke kan mindst tre ting: Den fungerer som en støvkost med dens fine, pink hår, en mikrofiberklud med bunden af Lady Violets kjole og resten af den lilla kjole er en stressbold - en af dem, man trykker, når man har brug for at få stresset af og få ro i kroppen. En perfekt gaveide til dine veninder.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne multifunktionelle dukke er en af de gaver, du ikke vidste, du havde brug for, før du har den. Hendes vilde hår fungerer som støvkost, og underdelen af hendes kjole er en mikrofiberklud. De to funktioner er perfekte at benytte, hvis dit computertastatur og -skærm er støvede og ligeså med din smartphone eller dit TV. Så griber du bare dukken, og Lady Violet vil tage sig af rengøringen. Derudover har Lady Violet en tredje funktion. Hun fungerer også som stressbold. Har du brug for at få nogle aggressioner ud, så griber du bare dukken rundt om hendes skørt og trykker løs.
Lady Violet, den multifunktionelle dukke, er en oplagt gaveide til dine veninder, der måske har en lettere travl hverdag, der indeholder børn, madlavning og husholdning. Til sidstnævnte vil dukken være en stor hjælp, især til når mor har brug for et pusterum fra børnene og manden - så skal stressbolden i brug!

Detaljer

  • Beskrivelse: støvkost, mikrofiberklud og stressbold i et
  • Materiale: plastik
  • Mål: 21,5 cm
2020-10-30T00:42:49+00:00