Har du brug for hjælp?

Krydderurte-tekop med basilikum

75 kr
Inkl moms
- +
Denne fine krydderurte-tekop med basilikum i er en anderledes men fin måde at have sine krydderurter i vindueskarmen på. Sættet indeholder både jord, frø og en graveret gaffel, man kan stikke i jorden, så man kan se, hvilken plante der vokser. En rigtig sød gaveide til alle med grønne fingre!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Denne fine, blomstrede kop ser ikke bare sød ud, når den står i en vindueskarm, den gemmer også på en sød og praktisk krydderurt, der ikke bare dufter godt, men som også kan bruges til at krydre maden med, så den kommer til at smage ekstra godt! Dette fine sæt indeholder en blomstret kop med underkop, jord, frø og en gaffel, der kan stikkes i jorden, så man kan se, hvilken plante koppen gemmer på. Det er bare at putte jorden i koppen og plante frøet og så ellers huske at vande planten, så den kan vokse sig stor og flot.
Basilikum er en krydderurt, der kan bruges til rigtig mange lækre ting. Hvad med f.eks at lave din egen pesto med basilikum fra en plante, som du selv har passet og plejet? Den vil helt sikkert smage meget bedre end den, du køber i supermarkedet!
En krydderurte-tekop med basilikum i er en gaveide, der vil gøre alle glade, der enten har grønne fingre eller som bare elsker basilikum og søde pyntegenstande.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder tekop med underkop, jord, frø, graveret ske som etiket - dekorationerne på koppen er med forskellig baggrund (hvid, blå, gul eller rosa) er sorteret tilfældigt og kan ikke vælges af køberen
  • Mål: 14 x 14 x 8,2 cm
  • Bemærk: resultatet af dette naturprodukt afhænger af flere forskellige faktorer og kan ikke garanteres

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-09-19T19:58:41+00:00