Har du brug for hjælp?
Sorry, your browser doesn't support this configurator.
T Tilføj ny tekst
Arial
  • Maks. billedstørrelse: 10MB
  • Tilladte filtyper: gif, jpg, jpeg, png, bmp
  Eller drag & drop
  Quality of selected imagel

  Krus med elefantmotiv og tilhørende ske

  129 kr
  Inkl moms
  DHL Express muligt
  - +
  GRATIS LEVERING

  Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

  Her er det perfekte krus til den lille familie med mor, far og barn. Det søde krus med en lille elefantfamilie på er så fint og giver bare en lyst til at drikke en kop kaffe eller tee mere. Og så følger der både en ske med som kan hænges på siden af kruset og hver af de små elefanter kan få et navn skrevet over sig - eller bare: mor, far og lille tut.
  129 kr

  Other customers bought

  Beskrivelse

  Det lækre keramikkrus med blå inderside og ditto ske, der kan sættes fast i hanken, så man altid ved, hvor man kan finde den, er det helt perfekte krus til din morgenkaffe eller te. Krusets afrundede form gør, at det er virkelig rart at have i hånden og kan måske gøre, at du bliver fristet til at tage en kop mere. Og så er der selvfølgelig den super søde elefantfamilie, der hale ved hale marcherer hen over forsiden, mens de passer godt på hinanden.

  Dette krus passer så fint til den lille familie, hvor I kan få skrevet mor og far (eller deres navne) og barnets navn (eller kælenavn) på over hver af de søde elefanter. En fin, lille gave til din veninde, som gerne vil have sin morgenkaffe i fred, men allerhelst vil have at familien lige er med på sidelinjen.

  Detaljer

  • Beskrivelse: krus med ske og 3 elefanter på
  • Materiale: keramik
  • Mål: 10,5 x 8 cm
  2020-02-22T11:39:20+00:00