Har du brug for hjælp?

Krokodillekostume

429 kr
Inkl moms
- +
Lige ankommet fra Nilen til den næste fest: Med dette krokodillekostume kan du blive forvandlet til en krokodille. Det todelte kostume er let, varmt og fås i størrelse L eller XL. Dette fine krokodillekostume er en god gaveide til venner og veninder, og er et oplagt kostume til enhver farverig og festlig kostumefest!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Om dette kostume bruges til karnevalsoptog i gaderne eller til den næste kostumefest derhjemme er ligegyldigt, for det skal under alle omstændigheder nok tiltrække sig masser af opmærksomhed! Med dette sjove krokodillekostume kan du forvandle en du holder af til et farligt reptil. I giftig grøn farve og med en sulten mund - inklusiv spidse tænder - kommer venner og veninder bestemt til at se farlige ud! Hoveddelen af kostumet kan tages af og med bærerposen kan det også nemt transportes i hånden. Materialet i polyester gør, at kostumet er superlet og samtidig holder dig varm, hvilket er en stor fordel til kostumefester i de kolde årstider - det er altid behageligt at have på! Størrelsen på krokodillekostumet er også meget fleksibel i designet - alle, der måler op til 190 centimeter vil uden problemer kunne passe dette sjove kostume!
Så hvis du har en ven eller en veninde, der vil gøre sig godt som charmerende men også farlig krokodille, vil de bestemt glæde sig over denne sjove og ikke mindst utrolig festlige gaveide!

Detaljer

  • Beskrivelse: krokodillekostume med polstret hoved- og kropsdel i et stykke af let og varmt materiale
  • Brugsanvisning: der er lynlås i overdelen
  • Materiale: 100 % polyester
  • Mål: L/XL

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-24T18:55:23+00:00