Har du brug for hjælp?

Konvolut-computersleeve

259 kr
Inkl moms
- +
En særdeles diskret indpakning af noget meget værdifuldt - det usædvanlige konvolut-computersleeve er det perfekte sleeve, som beskytter computeren og samtidig kamouflerer den med den naturtro konvolut. Det seje cover ligner til forveksling en rigtig konvolut, og der er ingen, der kan regne ud, hvad der gemmer sig i den. En genial gaveide, som beskytter din computer mod eventuelle langfingrede besøgende eller skolekammerater. Giv denne anderledes konvolut til en, du holder af, der ofte har computeren med på farten - vedkommende vil helt sikkert være dig evig taknemmelig.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Dette konvolut-computersleeve kan snyde selv den mest erfarne tyv, for den ligner til forveksling en ganske normal frankeret konvolut - og hvem gider stjæle den slags? Det anderledes design vil helt sikkert begejstre både digitale nomader og forretningsfolk, som ikke har noget i mod at stikke lidt ud, når det kommer til det klassiske businesslook. Alle standardcomputere, der måler mindre end 48 x 29 x 4 cm, passer i denne anderledes opbevarings- og transporttaske. Det er lavet af det særdeles holdbare og vandafvisende materiale tyvek, og sammen med det beskyttende skum og bløde satinfor er computeren pakket godt ind og beskyttet mod stød og vand.
Som en ekstra sej feature kan man selv dekorere og skrive på konvolutten, så man kan gøre den helt personlig og individuel. Det anderledes computersleeve er en perfekt gaveide til skolestart eller til computer- og teknikentusiaster med hang til specielle designideer.

Detaljer

  • Beskrivelse: vandafvisende og holdbar
  • Materiale: tyvek (vlies af polyethylen), skum, velcrobånd, satin
  • Mål: 48 x 29 x 4 cm
2020-10-31T20:21:27+00:00