Har du brug for hjælp?

Iskoldt partykrus

59 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
På en varm sommerdag er det iskolde kølekrus den ideelle måde at holde drikkevarer kolde og friske på. Det er en trendy og effektiv gaveide til alle, der ikke kan udstå at drikke lunkne eller varme drikkevarer. Kølekruset er omhyllet af en væske, som sørger for at holde drinken kold uden at den bliver fortyndet i takt med at væsken smelter. En oplagt gaveide til værten eller værtinden til den næste sommerfest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Tag det iskolde kølekrus med på stranden, i haven eller på picnic i det fri og nyd godt af dejlige, kølige drikkevarer. Kruset er nemt at bruge: stil det i fryseren og vent til væsken er frosset til is. Fyld derefter kruset med din yndlingsdrik og nyd at din drik holdes kold og frisk over længere tid. Kruset kan indeholde op til 325 ml ad gangen og den røde væske rundt om kruset sørger for at holde den kølig. Nu er det slut med at saften, limonaden eller øllen bliver fortyndet ved brug af isterninger; det iskolde kølekrus holder nemlig en hvilken som helst drik kold uden at den mister smagen. Det er den optimale måde at nyde en kold og frisk drik på en varm sommerdag! Og husk at det er vigtigt med en masse væske i solens hede.
Giv den som værts- eller værtindegave til den næste sommerfest, som en gave til farmor, så hun kan få kølig saftevand i varmen, eller tag det med til venner på stranden.

Detaljer

  • Kapacitet: 325 ml
2020-10-26T01:11:53+00:00