Har du brug for hjælp?

Killer-shotsglas

109 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Advarsel! Disse shotsglas er ikke til at spøge med! Ens mod bliver sat på prøve når man får et killer-shots foran sig på bordet. De er garanteret ikke lavet til en sød Bailey, men derimod til noget lidt stærkere. Stil de sjove og lidt farlige killer-shotsglas med dødningerhoved på frem på bordet og lad gæsterne smage et shot fra de skrækindjagende shotsglas! En super gaveide til den næste halloween- eller fødselsdagsfest!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Giv dine gæster et vink om, at det ikke er en hvilken som helst drik der skænkes op i shotsglassen, men derimod en rigtig dræber. Dødningehovedet på shotsglassene er med til at infomere gæsterne om, at det er stærke sager, der er i glasset, inden de bunder de stærke dråber. Et sæt med fire killer-shotglas er lavet til de seje fyre, så de under mandeøjne kan tage sig en lille opstrammer i ny og næ!
Selvfølgelig vil glassene også gøre et godt indtryk til en Halloweenfest eller temafesten, hvor aftenen skal være rigtig uhyggelig. Fyld glasset op, tøm det og gentag det så indtil dit ansigt ligner det, som er på shotsglasset. Her er en gave til ham, der mangler et uhyggeligt indslag i hjemmebaren eller en værtsgave ved næste halloweenfest.

Detaljer

  • Beskrivelse: leveres i sæt med 4 glas med dødningehoved-tryk
  • Materiale: glas
2020-10-22T00:58:48+00:00