Har du brug for hjælp?

Kandelaber til fødselsdagskagen

69 kr
Inkl moms
- +
Fin på den! Med denne festlige kandelaber til fødselsdagskagen kan man nu fejre fødselsdage eller andre festlige anledninger på en yderst fornem måde. Alle gæsterne vil med garanti lave store øjne, når de ser dette kunststykke. Der medfølger 9 små lys, så nu kan den store dag bare komme an.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

To festlige ideer i én, som sørger for ekstra elegance på kagebordet. Når kagen bliver dekoreret med lys i denne smukke kandelaber er der ikke et øje tørt. Familien og vennerne vil helt sikkert lægge ekstra mærk til dette flotte tilbehør, der pryder kagen. Også fødselsdagsbarnet vil stråle ved synet af den noget usædvanlige kagepynt! Denne kandelaber til fødselsdagskagen vejer kun 80 gram og der medfølger fine, små drejede lys til alle armene, så det er bare at lave kagen og pynte den.
Denne gaveide pifter på ingen tid enhver kage op og sørger for at give kagebordet et elegant touch. Modtageren vil med garanti sætte pris på den smukke kandelaber og glæde sig til at bruge den på næste fødselsdagskage eller lignende. Glæd en, du holder af, med denne fine pynt til en fødselsdag, bryllup eller en anden anledning, hvor der kommer kage på bordet.

Detaljer

  • Beskrivelse: inklusive 9 lys
  • Materiale: plastik
  • Mål: 21 x 13 cm
2020-09-25T08:11:27+00:00