Har du brug for hjælp?

Kameraobjektiv-kop

169 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Denne gave er et en kop som ligner et kameraobjektiv. Det vil sige, at den ligner et kameraobjektiv med alle små detaljer på. Denne kop er hvid og beregnet til din kaffe eller te eller andre varme drikke på farten. Dertil har koppen også en lille holder, der selvfølgelig er beregnet til en lille småkage eller to, for energi på farten, det skal man have!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Her har du en helt særlig kop. Denne kop er nemlig formet som et kameraobjektiv, og derfor passer denne gave selvklart til enhver fotograf - professionele såvel som hobby- og amatørfotografer. Koppen har alle de rigtige detaljer ligesom et ægte objektiv til kameraet.
Det seje drikkebæger giver dig mulighed for at tage din varme drik med på farten - om du foretrækker te, kaffe eller noget helt trejde, og koppen kan tilmed få dig til at se ud som en rigtig travl og professionel fotograf, der suser rundt i byen med sin kaffe for at nå alt sit arbejde. Drikkebægeret har også en tilhørende lille holder, der selvfølgelig er beregnet til lidt hurtig energi i form af en småkage eller et stykke kage. Skøn gaveide, der passer perfekt til enhver slags fotograf. Fotografer vil helt sikkert synes, at denne gave er perfekt.

Detaljer

  • Kapacitet: 450 ml
2020-10-29T14:12:54+00:00