Har du brug for hjælp?

Kama-poker

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
En hel del sjovere end strippoker: At tage tøjet af er nemlig kun starten, for kama-poker indeholder også andre erotiske opgaver såsom kys, nus og mere. Spillekortenes design er i et erotisk tema og viser forskellige kærlighedspositioner. En fed gave til dem, der gerne vil holde erotikken og romantikken i live og prøve noget nyt! Med kama-poker åbner der sig en helt ny verden for ethvert par!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Stimulerende, sexy og superhot. Kama-poker begejstrer alle dem, der gerne vil prøve noget ud over det sædvanlige. Måske kender de allerede poker eller endda strippoker, men kama-poker tager spillet og erotikken til et helt nyt niveau. Spillet starter nemlig ud med, at man i de første fire runder smider tøjet.
Derefter sker der vildere ting og sager og spillet går så ud på andre opgaver såsom kys og nus, og spillet vil helt sikkert skabe stimulering og røde kinder på den gode måde. Kama-poker findes på fire sprog, så de fleste kan være med. I spillet er der 52 forskellige kort med og man får også de klassiske 48 pokerchips med. En ting er sikkert: Kama-poker lægger i ovnen til en hed og uforglemmelig aften. Kama-poker er en skøn lille gave, man for eksempel kan give til sin partner, hvis man føler, at man i parforholdet har lyst til at prøve noget nyt sammen. Her er kama-poker i hvert fald den helt rigtige gave!

Detaljer

  • Beskrivelse: erotisk pokerspil for 2-4 spillere, inspireret af Kamasutra, indeholder 52 kort (med erotiske motiver), 48 pokerchips (inddelt i 4 kategorier), spilanvisning (på tysk, hollandsk, engelsk og fransk)
  • Vægt: ca. 1 kg
  • Mål: 5,5 x 15,5 x 21,5 cm
  • Bemærk: lavet i Kina, anbefalet til personer over 18 år og absolut uegnet til børn
2020-10-24T22:56:35+00:00