Har du brug for hjælp?

Kageopsats med hjerter

165 kr
Inkl moms
- +
Bagt med kærlighed! Denne romantiske kageopsats med hjerter viser tydeligt, at der er kærlighed på spil, og på de to porcelænstallerkener præsenteres cupcakes, småkager, franske makroner og fyldte chokolader elegant. Kageopsatsen er en must-have til ethvert kaffeselskab.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Når der skal bages, er der flere overvejelser, man skal gøre sig, inden man kan servere sit søde arbejde for gæsterne. Men hvad man aldrig må glemme er, at måden de små kager præsenteres på, også spiller en stor rolle.
På en sød kageopsats med hjerter er måske en af de sødeste måder at servere søde sager på, for på porcelænstallerkenerne med det rosa-røde hjertemønster og teksten "Love", ser fyldte chokolader og cupcakes bare det lækrere ud - og så endda i to lag.
En kageopsats med hjerter vil være midtpunktet på ethvert kaffebord, og det bæres let i grebet øverst på metalstangen, så det uden problemer kan flyttes frem og tilbage mellem gæsterne, der med garanti ikke kan stå for de lækre sager. Den perfekte gaveide til alle, der elsker at bage.

Detaljer

  • Mål: 27 x 22 cm
  • Materiale: porcelæn, metal
2020-10-27T10:48:05+00:00