Har du brug for hjælp?

Kagefad med hjertemotiv

109 kr
Inkl moms
- +
Kager skal bages med kærlighed. De skal røres sammen med omsorg, varmes nænsomt i ovnen og pyntes med finesse. Sidst, men ikke mindt, skal de serveres på et fad, der udstråler, hvor meget vi bare elsker kager! Og her har du et kagefad med hjertemotiv, der udstråler lige netop dét. Det er den helt rigtige gave til svigermor, til mor eller til mormor.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Du har måske en veninde, der snart skal holde fødselsdag? Så passer denne gaveide helt sikkert til den flotte lagkage, der skal spises efter bollerne og den varme kakao! Ikke nok med, at dette fad er praktisk, da kagen har et sted at stå, det har også et romantisk og stilfuldt design i høj kvalitet, der helt sikkert vil begejstre fødselsdagsbarnet og alle de andre gæster, der er med til at fejre fødselaren! Det er også en rigtig god gaveide til din mor, næste gang du skal hjem og besøge hende. Måske hun laver din yndlingskage til dig, hvis du giver hende dette flotte fad?
Det søde kagefad med hjertemotiv har med sine ca. 34 cm plads til de fleste kager og tærter, og når den første gæst har taget sig et stykke kage, ser man de flotte hjerter nedenunder. En praktisk, flot og stilfuld gaveide til alle, du elsker, som elsker kage!

Detaljer

  • Beskrivelse: transparent kagefad med hjertemotiv
  • Materiale: glas
  • Mål: ca. 34 cm (diameter)
2020-09-19T00:11:48+00:00