Har du brug for hjælp?

Kærligt salt og peber-sæt

99 kr
Inkl moms
- +
Modsætninger mødes - også i dette tilfælde, hvor der er tale om et kærligt salt og peber-sæt. Man kan næsten fornemme kærligheden i luften, når man kigger på de små figurer. En romantisk gave til alle, der måske kunne trænge til lidt ekstra krydderi på tilværelsen. Perfekt som valentinsgave eller årsdagsgave!
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Et salt og peber-sæt hører sig til de fleste middagsborde. Det er ikke det mest sindsoprivende tilbehør til indretningen, men det kan det være! Her har man i hvert fald forsøgt at lave et kærligt salt og peber-sæt, der stilfuldt og elegant bliver en del af indretningen. Med de to figurer på bordet skabes der en ganske særlig romantisk stemning. Det betagende sæt bestående af en sort peberkvinde, som omfavnes af en hvid saltmand, mens de kigger hinanden dybt i de imaginære øjne, passer på ethvert køkken- og spisebord. De er lavet i glat keramik og står på en lille træbakke.
Giv et kærligt salt og peber-sæt til et nyforelsket par eller måske din egen partner. Det er en måde at inkludere kærlighedens små hentydninger i hverdagen, og en måde hvorpå du kan give et anderledes kærlighedssymbol og samtidig selv nyde godt af det dekorative sæt.
En lille og romantisk gaveide som diskret viser, at det ikke bare er salt og peber, der hører sammen.

Detaljer

  • Mål: 8 x 11 cm
2020-10-26T14:00:53+00:00