Har du brug for hjælp?

Kærlighedslås med indgravering i gaveæske

215 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +
GRATIS LEVERING

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Denne klassiske kærlighedslås er et romantisk symbol på to menneskers kærlighed til hinanden. Tag din partner med til Paris eller en anden storby, og find den mest romantiske bro, hvor I kan hænge jeres personlige kærlighedslås fast. Er du på udkig efter den helt rigtige gave til valentinsdag, så er denne kærlighedslås med indgravering perfekt.
215 kr

Beskrivelse

Som traditionen forskriver, skal man hænge sin kærlighedslås op et offentligt sted - typisk en bro - og efterfølgende smide nøglen i vandet. Dette er symbolet på den evige og uadskillige kærlighed. En helt igennem sød og romantisk gestus, som din partner med garanti vil sætte stor pris på. Ved du heller ikke, hvad du skal give din partner til valentinsdag, så er her et godt tip: Den enkle og stilrene kærlighedslås med jeres navne indgraveret vil helt sikkert slå benene væk under kæresten. Den sølvfarvede lås skinner om kap med jeres kærlighedsfyldte øjne og er en perfekt måde at vise, hvor meget din partner betyder for dig. Du kan få indgraveret op til 30 tegn i den fine lås, som leveres i en smuk gaveæske, og sammen kan I finde det perfekte sted at hænge symbolet på jeres kærlighed op.

Hvad enten du leder efter en gave til valentinsdag, fødselsdag, jul eller måske til vennernes bryllup, er denne fine kærlighedslås med indgravering ideel. En super sød og personlig gave, som modtageren helt sikkert vil elske.

Detaljer

  • Mål: ca. 2 x 3,8 cm
  • Materiale: skinnende metal
  • Bemærk: der må ikke anvendes specialtegn

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2019-11-22T15:10:44+00:00