Har du brug for hjælp?

Julegaver til 100 kr 2017 | Gaveideer.dk

Julegaver til maks. 100 kroner

Se vores andre julegaver her

Gode julegaver som ikke koster spidsen af en jetjæger 2017

I denne artikel har vi samlet 10 julegaver til under 100 kr. Julen kan nærme sig med hastige skridt! Tænker du taktisk og forsøger at få det hele planlagt i god tid, før julen for alvor rammer eller tager du det måske mere løbene som det kommer? Når du begynder at planlægge gaveindkøb til julen kan det være en god ide med et budget. Der skal selvfølgelig være plads til lidt fleksibilitet, men vi har samlet nogle gaver til en fornuftig pris så du er sikker på dit budget ikke løber løbsk.

1. Nøglering med oplukker og indgravering

Giv en gave der kan åbne juleøllen hvis du vil gøre juletiden lidt mere hyggelige. Nøgleringe siger ofte noget personligt om ejeren. Med denne nøglering bliver det ikke bare en personlig gave for øl-entusiasten da du også kan indgravere navn på oplukkeren og alle øloplukker problemer vil være ovre. En sød og personlig julegave til god pris penge.

Se mere her
 

2. Vinkende kat

Det er altid rart at blive mødt, især af sådan en smuk figur som denne. Waving cat er en vidunderlig julegave, der bringer stor succes til det nye år og ser dekorativt ud på skrivebordet eller andet ønsket sted. Maneki Neko er elsket af både katteelskere og folk som kan lyde asiatisk brugskunst.

Se mere her
 

Fordi det er tanken som tæller...

Hvert år bruges milliarder af kroner på julegaverne og en masse tid på at finde netop den rigtige gave for den enkelte modtager. I nogle familier og kredse bliver det måske for meget og børn drukner i gaveregn og bliver helt ustyrlige. Hvorfor ikke bare holde det simpelt med nogle af de enkle gaver vi har udvalgt her. De koster nemlig ikke over 100 kr, men er søde og gode gaver som viser at du har tænkt på modtageren. Og det er jo det som tæller.

3. Pingvin-æggeur

Vi kender måske alle en som ikke kan holde styr på flere gryder og pander på én gang. Med et godt gammeldags æggeur i Pingvin-design kan du gøre madlavningen lidt nemmere og mere overskuelig igen. Med en hjælp til tiden kan det være du er heldig at blive budt på et smagfuldt måltid hos modtageren.

Se mere her
 

4. Whiskey Stones - 4 stk. kølende sten

Gode drikkevarer bør ikke blandes med vand i form af traditionelle isterninger. Dette er en lille, men meget værdsat gave, der passer perfekt til kenderens eller whisky elskerne. Stenene kommer i et sæt af 4 og skal blot køles i fryseren hvorefter de kan bruges i yndlingsglasset.

Se mere her
 

5. Lynlås-bogmærke

Her har du julegave til bogormen eller den studerende. Bogmærket i bogen ser udefra ud som en lynlås. For dem, der leder efter en overkommelig julegave, der giver modtageren et smil så har du her fundet det rigtige. Fås i flere forskellige farver!

Se mere her
 

6. Tungeformede glasmarkører

Selv til fester er det vigtigt at holde tungen lige i munden ... eller måske på glasset? Ved at vælge din yndlingsfarve og placere den på dit drikkeglas, undgår du kedelige misforståelser og holder dit glas for dig selv. En sjov julegave!

Se mere her

Fordi billigt er bedst, eller?

Billigt er godt, men personligt er bedre, det er i hvert fald vores mening. For den, der skal give en julegave, bør der være en tanke bag gaven, som siger noget i stil med: Jeg tænkte på dig, da jeg så denne. Nu behøver du ikke åbne døren til snestormen for at gå på jagt. Du kan rulle her på siden og finde julegaven til under 100 kr.
Vi har også flere gaver og priskategorier, der passer til både unge og ældre uanset budgettet og om du leder efter noget til dine venner, familie eller en helt tredje. Hvis du leder specifikt efter julegaver anbefaler vi dig at se på denne kategori for inspiration og julestemning.

7. Emoji-puder

Måske en ekspressiv julegave, der er både dekorativ og blød at læne sig mod. Du kan vælge mellem forskellige typer emojier så du finder netop den som passer til modtageren. Begge bidrager til stemningen og indretningen. En sød og moderne gave.

Se mere her
 

8. Duftlys i fin dåse

En dekorativ dåse og et fint duftlys som spreder hygge og stemning i hjemmet eller omgivelserne. Dette er ikke bare et lys eller et lille dekorativt elementer i hjemmet, men et håndlavet kvalitetsprodukt produceret af naturlige ingredienser og æteriske olier. En sød lille julegave til en lille pris.

Se mere her
 

9. LP-plade ramme

Ingen tvivl om at LP eller vinyler har fået et comeback over de seneste år blandt både ældre generation som har oplevelet LP før og unge generationer som falder for deres lettere primitive udseende og originale lyd. Her har du den perfekte ramme til LP’erne og til at skabe den helt rigtige stemning i hjemmet.

Se mere her
 

10. Vinprop i flamingo-design

Hvis ikke I drikker hele vinen til middagen, så kan du sætte den til side og holde din vin frisk til en anden dag med de her fine vinpropper. Du får to styk der er designet som flotte flamingoer. De praktiske vinpropper passer til stort set alle almindelige vinflasker, og der kommer en flamingo i rosa og en i pink. En sjov og praktisk gaveidé til alle vinelskere.

Se mere her
 

Et budget som ikke springer banken

Når du giver julegaver, er det meget almindelig at sætte en grænse for hvor meget man køber gaver for, så ingen skal vende tegnebogen på hovedet. Gaver til 100 kr. er noget de fleste kan være med på uden at blive ruineret og endda finde en god gave. Har du lyst til at spendere endnu mere på julegaverne er det selvfølgelig også muligt. Du kan gøre julegaven lidt bedre og mere personlig ved at pakke den ind eller aflevere den på en sjov måde. Uanset om gaven koster 5 kr. eller 1000 kr. er det tanken som tæller og du kan roligt gøre indtryk med en gave til 100 kr. så du ikke behøver at gå fra hus og hjem.

 

Se også vores

julegaver

2020-09-18T09:44:25+00:00