Har du brug for hjælp?

Julefoto-sæt

85 kr
Inkl moms
- +
Er I på udkig efter en sjov, ny juletradition i din familie? Så er et julefoto-sæt perfekt! En sjov gaveide til alle, som gerne vil gøre deres gode venner og familiemedlemmer ekstra glade i den søde juletid og opfordre dem til at starte en ny sjov tradition. Sættet er også et sjovt initiativ til den næste julefest.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Har I overvejet at starte en ny juletradition i familien, men har stadig ikke fundet på noget sjovt? Så er dette julefoto-sæt det helt rigtige. Når venner og familie samles til julefest, er det oplagt at man tager nogle både flotte og sjove billeder og med dette sæt, der indeholder 22 forskellige pynte- og udklædningsgenstande, er der garanti for julestemning. Udvalget strækker sig fra festlige rød-hvide mønstrede rammer, der er perfekte til portrætter, over til fine alfe-tryllestave og kroner og igen over til sjove briller, huer og rensdyr-gevirer. Der er med andre ord alt, hvad man skal bruge, til at tage både sjove og flotte gruppebilleder med hele familien! Det bliver med garanti det sjoveste I nogensinde har lavet en juleaften!
Om man giver denne gaveide som mandelgave på juleaften hjemme hos sig selv eller tager den med som værtsgave hos venner og familiemedlemmer er underordnet - et julefoto-sæt sørger for underholdning for hele familien med billeder man kan se på og grine af sammen! Det bliver helt sikkert en juleaften man sent vil glemme og starten på en ny og sjov juletradition for hele familien!

Detaljer

  • Beskrivelse: 22 forskellige sjove pyntegenstande
  • Materiale: stabilt karton

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-10-21T23:51:39+00:00