Har du brug for hjælp?

Jordbærdrøm - gavesæt til badet

169 kr
(338 kr / kg) Inkl moms
DHL Express muligt
- +
Hvem elsker ikke jordbær? Hvem elsker ikke kager? Hvem elsker ikke pastelfarver? Hvem elsker ikke ting formet som kager? Hvem elsker ikke skønne produkter til kroppen, som kan bruges i badet? Dette jordbærdrøm-gavesæt til kombinerer alle disse ting og skaber derved den skønneste gave, man kan drømme om! Det er fyldt til randen med i alt fem forskellige produkter, der dufter skønt, er håndlavede og indeholder naturlige indholdsstoffer, og sidst men ikke mindst er flere af produkterne formet som små kager. Sødere bliver det ikke! En fantastisk gaveide.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

I dette gavesæt får man fem gange jordbærdrøm, og hvem kan sige nej til det? Gavesættet til badenymfer er en gave fyldt til randen med i alt hele fem forskellige produkter, der har til formål at give en skøn oplevelse, dufte godt og gøre dig ren og lækker. Gavesættet indeholder blandt andet de meget populære bath bombs, der på dansk kaldes badebomber, som man smider i karbadet, og derefter vil de "springe ud" og begynde at bruse og skabe bobler i karbadet. En bath bomb er en sjov oplevelse, som man skal prøve en dag! Dette søde gavesæt er en gave, der har til formål at tale lige til hjertet hos modtageren og give en god oplevelse, der opfordrer til selvforkælelse, ro, afslapning og nydelse. En skøn gaveide til den gode veninde, mor, kollega eller bedstemor.

Detaljer

  • Beskrivelse: indeholder 1 sæbe à 100 g, 1 badebombe à 160 g, 1 badebrulée à 180 g, som rækker til op til 6 bade, 2 badepraline à 30 g - alle er håndlavet med skønne duftkompositioner
  • Materiale: indeholder naturligt indhold såsom kakao- og sheasmør, olier og dufte
  • Bemærk: kommer i en smuk gaveindpakning
2020-10-24T20:32:53+00:00