Har du brug for hjælp?

iSpoon - ske til madlavning og iPad

85 kr
Inkl moms
DHL Express muligt
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

Du kender scenariet: Du er i gang med madlavningen og har fedtede fingre. Opskriften, du bruger, er på din iPad, og du skal kigge på den hele tiden. Kender du dette problem, er løsningen iSpoon! Den ene ende er en helt normal grydeske, og den anden ende kan bruges til iPad'en! Så undgår du fedtede fingre på din skærm og kan stadig læse og kigge opskrifter, mens du laver mad.

Other customers bought

Beskrivelse

I disse moderne tider bruger rigtig mange deres iPad til en hel masse ting; skrive e-mails, spille spil, chatte og til at finde nye, kreative og anderledes opskrifter på internettet. Hvis du er en af dem, der bruger din iPad til at finde opskrifter, så kender du helt sikkert dette scenarie. Du står i køkkenet og er i gang med et snarligt mesterværk i form af en ny opskrift, du prøver af. Opskriften læser du fra din iPad. Du skal nu bladre eller se noget på iPad'en igen, men dine fingre er selvfølgelig fedtede ind i mad. Netop til dette scenarie, er denne gave mere end perfekt.
Den ligner en helt normal grydeske, der i den ene ende fungerer som grydeske, mens den i den anden ende dog er lidt udover det sædvanlige. Skeen kan nemlig bruges som pind til at trykke og taste på din iPad-skærm. Smart og praktisk og en perfekt gaveide til dem, der godt kan lide at kokkere i køkkenet.

Detaljer

  • Materiale: træ og plastik
  • Mål: 18,5 x 3,7 cm
2020-09-18T09:34:24+00:00