Har du brug for hjælp?

Is-bjørnen

119 kr
Inkl moms
- +
Lav isterninger på en sjovere måde med is-bjørnen, der gør en kedelig opgave til en leg! Med den smarte isterningbakke banker du simpelt toppen af is-bjørnen på et køkkenbord og isterningerne hældes ud af snuden. Lav en sjovere sommerdrik eller cocktailbord med is-bjørnen ved din side.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Is-bjørnen hører hjemme i norden og is ligeså. Giv en sød og fredelig is-bjørn et dejligt køligt hjem i fryseren hos en, du holder af! Is-bjørnen vil som tak med sikkerhed sørge for, at der aldrig er lunkne drikkevarer i sit nye hjem. Den anderledes og sjove isterningebakke er en oplagt gaveide, der gør fryseren lidt sjovere. Den, som modtager gaven, kan nu blære sig med at have en isbjørn i hjemmet! Eller i hvertfald være sikker på altid at have kolde drikkevarer. Det er en rigtig god gave til en drinskelsker, til et barn eller til en, som godt kan lide lidt anderledes køkkenredskaber.
Isbakken vil gøre et julebord, en sammenkomst eller isterninger brugt i hverdagen lidt sjovere. Den er desuden rigtig simpel at bruge: Tag det låg af, fyld bakken til du kan se vandet nå op over fordybningerne ved is-bjørnens 'ben' og læg derefter is-bjørnen i fryseren. Tag den ud og bank let på is-bjørnens 'ryg', eller bank den forsigtigt på et bord, til isterninger er løse. Tage det sorte låg af og hæld isterningerne ud af beholderen. Isterningerne kan bådes hældes over i en skål, eller blot serveres i den finurlige beholder. Meget nemmere bliver det ikke!

Detaljer

  • Materiale: PE (godkendt til mad- og drikkevarer)
  • Mål: 27,5 x 8 x 8,5 cm
  • Bemærk: tåler opvaskemaskine
2020-10-29T23:47:26+00:00