Har du brug for hjælp?

Internationale påskeservietter

39 kr
Inkl moms
- +
Verden bliver stadig mindre, og stadig flere mennesker lærer sig nye sprog. Disse internationale påskeservietter er en perfekt gave til påske, da de kan lære dig at sige "god påske” på hele syv forskellige sprog. På den måde kan hele familien få et sprogkursus samtidig med at de hygger sig om påskebordet. En fin lille værtindegave til den næste påskefrokost.
Varen er efterbestilt og vil snart være på lager.

Other customers bought

Beskrivelse

Verden bliver et stadig mindre sted, men de fleste steder holder stadig fast i traditionerne. Påsken er en af de hyggeligste højtider i Danmark, hvor familie og venner samles til om det store, kolde bord og hygger sig med hinanden. Hvorfor ikke invitere noget af verden med til bords og lære at sige "god påske" på syv forskellige sprog? Med disse flotte og internationale påskeservietter kan man lære at sige både "Happy Easter", "Frohe Ostern" og "Felices Pascuas".
Man kunne f.eks lave en sjov leg ud af det, mens man sidder med sild og rugbrød og forsøge at se hvem i familien, der har det bedste sprogøre og den bedste udtale af fremmedsprog. Derudover har servietterne selvfølgelig også et praktisk formål. Med deres størrelse på 33 x 33 cm sørger de f.eks for, at man ikke får pletter på tøjet, hvis man skulle komme til at spilde noget af sit smørrebrød i skødet.
En sjov og anderledes gaveide, der vil bringe glæde og få gang i snakken under påskefrokosten.

Detaljer

  • Beskrivelse: 3 lag, 20 stk. pr. pakke
  • Mål: 33 x 33 cm

Dette produkt har endnu ingen bedømmelser. Vil du skrive den første?

2020-09-23T15:43:25+00:00