Har du brug for hjælp?

Hotman bordskåner

Fra: 165 kr
Inkl moms
- +

Kan leveres: Leveringstid 3-5 dage

En stærk hjælper som passer i alle husholdninger: Bordskåneren Hotman kan klare selv de tungeste og varmeste potter og pander. Det originale design gør denne seje bordskåner til en perfekt gaveide, som alle kan få glæde af. Hotman er en handy hjælper i køkkenet eller på spisebordet og passer til mange anledninger, men er især oplagt som indflyttergave.

* Skal udfyldes

165 kr

Other customers bought

Beskrivelse

Selv ved de allerhøjeste temperaturer holder Hotman hovedet koldt. Det specielle design gør, at det ser ud som om, at den lille mand bruger alle sine kræfter på at holde gryden eller panden oppe. Med en størrelse på 21 x 16 x 2,5 cm er der også plads til større potter og stegepander på bordskåneren. Denne fine og praktiske mand passer i alle køkkener og hjælper gerne til, når det er nødvendigt.
Vælg mellem to forskellige farver; enten rød eller sølv, som begge passer super godt ind i alle moderne køkkener. Hotman er lavet af metal, hvilket gør, at han kan hænge fast på metalliske overflader, som f.eks. en magnetisk knivholder. Han har også en "mund" og kan dermed også hænges op på en krog ved siden af andet køkkengrej.
Den handy hjælper er en super smart gaveide, som alle vil sætte pris på, og hotman kan gives i mange forskellige anledninger. Alt i alt en genial gave, som ikke må mangle i det moderne køkken.

Detaljer

  • Varianter: vælg mellem sølv og rød

Detaljer

  • Variant: sølv

Detaljer

  • Variant: rød
2020-10-24T19:52:06+00:00